Loading...
Web dizajn, grafika, multimedija, tisak, fotografija

O nama

Našim klijentima nudimo izradu kvalitetnih i modernih web stranica, pristupačan internet marketing i usluge grafičke pripreme, tiska, izrade reklama i snimanja važnih događaja. Saznajte više o nama.

Više od 17 godina iskustva te preko 600 zadovoljnih klijenata

Povjerenje su nam ukazale kako velike kompanije tako i mali poduzetnici, a s većinom od njih surađujemo i više  od 17 godina. Upravo zbog kvalitete naših radova ali i poslovne politike, zadržali smo vjernost više od 90% klijenata. Zahvaljujemo se svima koji su sa nama podijelili sve ove godine rada i naravno svim potencijalnim klijentima nudimo svoje usluge, pošten rad i odgovornost uz umjerene cijene kao i kvalitetne finalne proizvode iz naših djelatnosti.

Gospodarski portal Cro ponuda

Godine 2008. pokrenuli smo projekt Cro-Ponuda.
Kvalitetnim i predanim radom stvorili smo reprezentativnu bazu poslovnih subjekata, malih i srednjih tvrtki koje tržište žele upoznati sa svojim proizvodima i uslugama.

Na portalu Cro-Ponuda predstavljaju se i najveće i najuspješnije hrvatske tvrtke koje svojom prisutnošću na Cro-Ponudi potvrđuju svoj rejting i lidersku poziciju na tržištu.

Povijest

U duhu obrtničke tradicije 1904. godine otvorena je prva privatna štamparija, papirnica, knjigovežnica i knjižara u obitelji Lipski, koju je osnovao Franjo Lipski. Štamparija je tiskala novine za Isusovački samostan, sjemenište i njihovu gimnaziju te brošure, dnevni tisak kao i tiskanice, razglednice za cijelu regiju. Za izradu razglednica, kalendara i ostalih tiskanih materijala gdje je potrebna slika korištene su isključivo fotografije izrađene u vlastitoj radinosti, vlastitom tehnikom i aparatima.
Konfiskacija nad svom imovinom izvršena je 1945.godine. Tradiciju nastavlja njegov sin Zvonimir Lipski koji nastavlja raditi poslove u državnim štamparijama, baveći se između ostalog i fotografijom.
Od 1945. do 1990. u Hrvatskoj privatne štamparije nisu dobile dozvolu za rad (osim par izuzetaka) pa tako obiteljska tradicija do 1990. godine nije na taj način mogla biti nastavljena.
Treća generacija Lipski od 1990. do 1999. radila je na vlastitom obrazovanju, stjecanju iskustva, znanja, sredstava i ideja kako bi se ponovo posvetili obiteljskoj tradiciji; štamparskoj djelatnosti, fotografiji, grafici i dizajnu.

Današnja tehnologija i Internet omogućili su nam da svoje znanje i iskustvo primijenimo u web dizajnu, grafičkom dizajnu, multimediji i profesionalnoj fotografiji.