Loading...

Dizajn web stranica

Stvaranje funkcionalne i lijepe web stranice naš je prvenstveni cilj. U pristupu poslu uzimamo u obzir: upotrebljivost, jednostavnost i estetiku.

Hosting web stranica

Cjelovitu usluga smještaja i nadzora vaših stranica na web poslužiteljima. Pri tome ćemo za vas organizirati sve radnje od registracije domene do smještaja stranica.

Internet marketing

Želite li biti prisutni u on-line svijetu svakako je najbitnije razmisliti o načinu i strategiji kojima ćete se oglašavati. SEO, socijalne mreže, oglašavanje…

Grafički dizajn i tisak

Iznimno smo ponosni na povijest u tiskarstvu koja prati obitelj Lipski. Branding i logo dizajn, grafička dizajn, priprema za tisak (DTP), tisak.

Fotografija i video

Nudimo vam profesionalno fotografiranje te snimanje i montažu video spotova koji će svakako podići razinu kvalitete prezentacije veše tvrtke ili projekta.

Ostale usluge

U suradnji s našim partnerima realizirati ćemo reklamu kojom ćete proširiti glas o svojem poslovanju. Oslikavanje vozila, svijetleće reklame, 3D slova…

0
godina iskustva
0
završenih projekata
0
zadovoljnih klijenata

Dizajn i razvoj web stranica

…ali i savjetovanje klijenata o tome kakvu online strategiju trebaju primjeniti. Često se desi da je ovaj dio najvažniji kako bi se web projekt razvio na Vaše i naše zadovoljstvo. Prenosimo Vam naše znanje i iskustvo.